Om os

ERFARING

DU KAN STOLE PÅ

HVORFOR VÆLGE OS?

 

Du skal vælge Valby Køreskole fordi alt hvad vi foretager os er tranparent, lige fra vores priser til tilrettelægelsen af hvordan lige netop du kommer fra den første time på banen til du står med dit nye kørekort i hånden.


På Valby Køreskole har vi som en af de første køreskoler, nu mulighed for at tilbyde at du som elev kan tage dit kørekort i en el-bil. Kontakt os for mere information.


Hvis du har lyst til at kigge ind og se køreskolen indenfra, se om vi kan leve op til dine forventninger, kan du deltage i vores GRATIS introduktion ganske gratis og uforpligtende.  Det sker hver mandage og onsdage kl. 17.00-17.30  

Tilmelding ikke nødvendig - du/I kan bare møde op.

SE HVAD VI

TILBYDER

BOOK

EN AFTALE

Førstehjælpskursus

DET VI GØR!

 

På Valby køreskole tager vi det alvorligt at give alle den bedste professionelle undervisning,

 

Vi er 6 kørelærer med over 100 års erfaring, og vi kører alle i nyere biler.

Fleksibilitet og tålmodighed er kendetegnende for alle vores undervisere, og vi tager os særligt af ordblinde og nervøse elever.

 

Som en af de ælste køreskoler i Danmark tilbyder vi tavleundervisning efter gode  og velkendte principper, hvor du undervises af en erfaren kørelære i vores egne lokaler. Vi tilbyder også de nyeste platforme og nyeste metoder, således at de som ønsker der kan fortsætter hjemme via en teorinøgle.

 

Vi overholder alle regler vedrørende GDPR.

 

Vi ses på Valby Køreskole 

Med venlige hilsner

Anne
Bjarne

Martin

Mirzet

Thomas

Denise
Henrik
Baloo